mim_21_calcul-acustic

Calcul acustic

mim_21_calcul-acusticAcest program este destinat efectuării de calcule referitoare la caracteristicile acustice ale încăperii în vederea utilizării sistemelor acustice pentru absorbţie sonoră. Cu ajutorul acestui instrument vă puteţi crea o imagine asupra performanţelor oferite de diferitele soluţii posibile de îmbunătăţire a performanţelor acustice. Calculele acustice se efectuează în funcţie de mai mulţi parametri:

• Destinaţia, forma şi dimensiunile încăperii;

• Tipul şi suprafaţa tavanului, a pardoselii, pereţilor şi ferestrelor;

• Tipul şi cantitatea mobilierului;

Akustikrechner este un program disponibil online (lb.germană), care vă permite să efectuaţi un calcul acustic în conformitate cu DIN 18041 (Acustica în încăperile de dimensiuni de mici și mijlocii) într-o manieră rapidă și uşoară pentru fiecare spaţiu.Calculatorul vă oferă o securitate suplimentară de planificare şi dimensionare, fiind util în determinarea necesarului de materiale în vederea realizării un calcul de cost.
Dumneavoastră veți specifica dimensiunile încăperii, destinația şi volumul, precum şi dotările interioare (mobilier, elemente constructive etc.) iar pe baza acestor date programul generează un grafic privind acustica încăperii fără elementele acustice. În funcție de sistemele acustice alese programul permite dimensionarea acestora astfel încât să fie îndeplinite cerințele standardului DIN 18041 sau chiar mai mult.
Acest program este destinat efectuării de calcule referitoare la caracteristicile acustice ale încăperii în vederea dimensionării sistemelor acustice pentru absorbţie sonoră. Cu ajutorul acestui instrument vă puteţi crea o imagine asupra performanţelor oferite de diferitele soluţii posibile de îmbunătăţire a performanţelor acustice.

Ajutor
Pentru utilizarea programului de calcul acustic este necesară instalarea pe calculator a unui „Java Plug-in”. Dacă programul nu pornește, este datorită faptului că extensia browserului Java (Java Plug-in) nu este activate.Vă rugăm să verificați mai întâi dacă următoarele setări sunt făcute:

Windows
Internet Explorer: Tools – Internet Options – Advanced – Java VM for
Firefox: Select Tools – Settings – Web features – Java activate

Mac OS
Safari: Settings – Security – Web content – Java activate
Firefox: Settings – Web content – Java activate

• Soluţia şi cantitatea aleasă de produs de îmbunătăţire a caracteristicilor acustice.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.