mim_20_caparol-spectrum-express

Caparol Spectrum Express

mim_20_caparol-spectrum-expressCunoscutul mijloc de configurare CAPAROL Spectrum a fost creat pentru persoanele care activează în domeniul construcţiilor, proiectanţilor, arhitecţilor şi designerilor. DVD-ul cuprinde toate sistemele cromatice de la CAPAROL, prezintă produsele relevante pentru configurare şi oferă în domeniul “creaţiei” posibilitatea de vizualizare a proiectelor cromatice individuale pe baza faţadelor şi interioarelor proprii. Obiectivele prezentate foto-realist pot fi aranjate în culori variate şi pot fi finisate cu structuri existente în colecţiile din baza de date, sau create individual de utilizator.

Fotografiile proprii, în format digital, pregătite anterior, cât şi imaginile din arhivă, se prelucrează separat, individualizat în programul de design.

Punctul forte al DVD-ului îl constituie crearea şi prezentarea unor concepte de amenajare individualizate, destinate suprafeţelor de faţadă şi spaţiilor de interior. Utilizatorului Spectrum îi stau la dispoziţie toate structurile de configurare importante: vopsele, lacuri, tencuieli, tapete şi alte suprafeţe putând fi incluse în imagine în perspectiva scalată.

spectrum2-horz

Contactează-ne:

Please leave this field empty.