mth_18_nuantare-computerizata-si-coloristica

Nuantare computerizata si coloristica

mth_18_nuantare-computerizata-si-coloristicaColorExpress este brandul CAPAROL aferent tehnologiei de nuanţare computerizată a vopselelor şi a lacurilor care utilizează o bază de date de peste 3 milioane de reţete de colorare.

Cu ajutorul sistemelor de nuanţat asistate de calculator şi de softuri performante, orice solicitare individuală pentru o nuanţa sau alta este introdusă şi memorată în calculator, astfel încât mai târziu acea nuanţa poate fi reprodusă din nou.

Programele software utilizate de maşinile de mixat fac posibilă colorarea vopselelor pentru interior, pentru exterior, a tencuielilor, a răşinilor epoxidice pentru pardoseli, a lazurilor şi a lacurilor alchidice şi acrilice. Sistemul de nuanţare computerizată ColorExpress impresionează prin cea mai nouă tehnologie şi printr-un sistem versatil.laborator de coloristica

Laboratorul de Coloristică este un sprijin pentru activitatea arhitecţilor colaboratori, prin generarea de reţete de colorare, identificarea de coduri de culoare şi suport pentru personalul care lucrează la maşinile de mixat in actualizarea bazelor de date şi expertiza colorarilor realizate.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.