Paletare, cataloage, colectii de culori

Prin aparteneţa la grupul DAW/CAPAROL, compania noastră are un portofoliu de cataloage şi paletare profesionale, realizate de echipa de arhitecţi, designeri şi colorişti de la FarbDesign Studio din Ober-Ramstadt, Germania. 

Paletare şi mostre:

Paletar Caparol 3D-System plus

Cel mai amplu paletar Caparol, care a cunoscut şi cel mai mare succes, Caparol 3D-System, a fost modificat şi extins:

  • Conţine 1350 culori
  • 14 noi familii de culori, în special în zona roşu-orange
  • Patru noi familii de gri, fin nuanţate, precum şi tonuri de emailuri în zona roz-magenta
  • Culori orientate stilistic şi culori uzuale în arhitectură. Paleta de culori Caparol 3D-System Plus se utilizează atât pentru decoraţiuni interioare, cât şi pentru faţade.

Paletar CaparolColor System

Bloc de culori cu coperta din material plastic ce cuprinde file cu toate cele 182 de culori ale CaparolColor in format (L x H): 5 x 21 cm.

Paletar Caparol Arte Lasur

Paletarul este realizat printr-o tehnica speciala de imprimare și conține 90 de nuanțe pentru ArteLasur, ce pot fi realizate pe sistemele Color Express, precum și suprafețe foarte atractive obținute cu ArteLasur Color. Arte Lasur oferă un aspect diferit al suprafețelor d.p.d.v. coloristic, chiar de la primul strat aplicat cu peria. Particularitatea acestei tehnici decorative  interioare, constă în conținutul de fulgi albi, nepigmentabili, ce fac posibilă realizarea unor suprafețe pline de viață. Efecte optice suplimentare se pot obține prin adăugarea de pigmenți perlați.

Paletar Capadecor Vario

Paletar de prezentare în mostre originale a variantelor coloristice existente pentru produsele VarioPutz şi VarioFloc.

Paletare 3D CONCEPT

Blocuri de culoare pentru interior și exterior ce conțin 170 de pagini de armonii cromatice. Fiecare armonie prezintă combinații de culori formate din 5 culori. Acestea sunt prezentate în dimensiuni diferite, în funcție de ponderea componentei asociate. Este un mijloc ideal de proiectare, dă sugestii concrete și facilitează decizii rapide privind alegerea culorilor.

Paletar Carbon-Edition A1

Colecție de 500 de culori pentru vopsele de fațadă, extras din colecția 3D-System plus, fiind selectate exclusiv nuanțele realizate cu pigmenți anorganici, care împreună cu vopseaua CarboSil Fassadenfarbe asigură cea mai ridicată clasă privind rezistența culorii la decolorare UV (fotostabilitate clasa A1).

Paletar Caparol Histolith

Blocul de culori Histolith a fost dezvoltat special pentru restaurarea și reabilitarea clădirilor istorice. Toate nuanțele sunt rezistente la decolorarea UV, fiind realizate exclusiv cu pigmenți minerali.

Paletar vopsele pentru lemn – Histolith

Acest paletar de culori include o colecție de 36 nuanțe de lemn utilizate la clădirile monument istoric. Mostrele sunt realizate pe furnir din lemn cu vopsele pe bază de ulei de in.

Paletar FloorColor Plus

Aceasta colecție include o gamă largă de culori pentru pardoseli completate printr-un design atractiv de chipsuri colorate. Colecția include și modelele disponibile pentru sistemele decorative: ArteFloor-System, Multicolor-System și StoneColor-System.

Paletar vopsele pentru acoperiș – Disboroof 408

Paletarul cuprinde un număr de 14 nuanțe specifice pentru acoperiș, împreuna cu filme transparente cu modele de țiglă care suprapuse redau aspectul global al unui acoperiș.

Paletar pentru lacuri – Caparol LackChamp

Colecție de culori pentru întreaga gamă de lacuri Capacryl și Capalac. Cuprinde toate tonurile de culori RAL, culori metalizate și perlate.

Colecția de tapete Capaver

Colecție cu mostre originale (format A5) de tapete pentru vopsire Capaver-System și FantasticFleece: GlasGewebe K, VB, JQ și AA, AkkordVliese și FantasticFleece.

Colecția Trend 2012/2013

Paletar de culori in care sunt prezentate 40 de nuanțe aflate în trend. Fiecare dintre cele 4 tendințe principale include 10 nuanțe care sunt afișate individual pe câte o pagină, completate cu 5 pagini cu armonii cromatice. Paletarul împreună cu broșura constituie un instrument deosebit de util pentru designul modern.

Caparol Box – Mostre protecția pardoselilor și clădirilor

Mostre pentru pardoseli din beton, fatade si acoperisuri Pachetul include 34 suprafețe originale în domeniul protecției pardoselilor și 133 de file din paletarele FloorColor plus si Disboroof 408 in format (L x H): 15.5 x 21 cm.

Caparol Box – Colecții paletare

Un set ce cuprinde toate colecţiile şi toate paletarele Caparol: facil de accesat şi de utilizat

Caparol Box – Mostre 3D-System plus

3D-System Plus: mostre cu toate culorile paletarului, în dimensiunea 140 x 125 mm. În plus o selecţie cu cele mai reprezentative 26 de culori, fiecare fiind expus pe câte 6-8 materiale diferite.

Caparol Box – Mostre fațade și decorațiuni

Mostre cu diverse suprafeţe-suport şi concepte pentru decoraţiuni interioare, fiecare prezentând un material original, împreună cu materiale sau culori – accent aferente, creându-se astfel o armonie coloristică studiată: lazuri, diverse materiale de acoperire a pereţilor, tehnici de şpaclu sau de gletuire, tapete, materiale decorative speciale, cu particule mono sau multicolore.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.