Protectie impotriva incendiilor

Grund anticoroziv pentru suporturi din fier sau oţel, acoperite ulterior cu CAPATHERM® Stahl Dämm-schichtbildner außen LM sau CAPATHERM® Stahl Dämm-schichtbildner innen LM.

Grund monocomponent anticoroziv pe bază de răşini epoxidice, cu conţinut de solvenţi. Fără efect de rigidizare, poate fi acoperit ulterior cu uşurinţă.

Grund bicomponent de protecţie anticorozivă pe bază de răşini epoxidice, cu conţinut de solvenţi, fără conţinut de crom şi plumb, cu fosfat de zinc ca pigment activ, cu aderenţă excepţională pe suprafeţe de oţel zincat sau oţel tratat în prealabil cu vopsele pe bază de praf de zin

Masă de şpaclu de protecţie împotriva incendiilor, cu formare de strat de izolare sub efectul căldurii, utilizabilă ca masă de reparaţii pe CAPATHERM® Stahl Dämmschichtbildner LM, pe bază de solvenţi, pentru interior şi exterior. Destinat protecţiei construcţiilor din oţel.

Grund de protecţie anticorozivă pentru suporturi din fier sau oţel, la interior, acoperite ulterior cu CAPATHERM® Stahl Dämm-schichtbildner innen W.

Masă de şpaclu de protecţie împotriva incendiilor, cu formare de strat de izolare sub efectul căldurii, utilizabilă ca masă de reparaţii pe CAPATHERM® Stahl Dämmschichtbildner innen W, pentru interior. Destinat protecţiei construcţiilor din oţel.

Grund pe bază de apă, cu uscare rapidă, pentru interior, punte de aderenţă pentru acoperirile ulterioare CapaTherm® de protecţie împotriva incendiilor, pentru beton şi zidării.

Împiedică aprinderea suprafeţelor de lemn. Lemnul impregnat cu acest produs este greu combustibil (B1 conf. ÖNORM B 3805), respectiv greu inflamabil (conf. DIN 4102). Împiedică, pe termen scurt, aprinderea suportului din lemn şi extinderea incendiului.

Acoperire specială, mată, diluabilă cu apă, cu miros redus, cu conţinut ridicat de substanţe uscate, pentru sistemele CapaTherm® de protecţie a betoanelor împotriva incendiilor.