Sisteme de termoizolatie Capatect

Şina de soclu din aluminiu, pentru o închidere mai robustă şi exactă a sistemului în partea inferioară, prevăzută cu profil de picurare

Set de montaj pentru fixarea şinei de soclu, cuprinde: dibluri din plastic cu şurub, agrafe din material plastic pentru îmbinarea şinei de soclu şi plăcuţe distanţiere.

Mortar mineral uscat, cu priză pe principii hidraulice pentru lipirea plăcilor termoizolante.

Mortar mineral uscat, cu priză pe principii hidraulice, pentru lipirea plăcilor termoizolante, precum şi pentru armarea acestora împreună cu plasă de armare din fibră de sticlă. Recomandat şi pentru aplicare mecanizată.

Adeziv special destinat lipirii plăcilor termoizolante din polistiren expandat pe suprafeţe de lemn, fibro-lemnoase sau minerale, precum şi pentru suprafeţe suport cu capacitate portantă, netede, slab absorbante.

Mortar mineral uscat pentru lipirea plăcilor termoizolante, pentru realizarea stratului de armare, precum şi pentru renovări şi decorări. • Rezistent la intemperii, hidrofob • Capacitate mare de difuziune • Diminuează tensiunile din stratul de armare • Timp lung de prelucrabilitate ArmaReno Sockel – mortar mineral special pentru zona soclului, utilizabil pentru renovare, armare şi strat […]

Masă de şpaclu organică pentru lipire, armare şi hidroizolare în zona soclului. Se utilizează numai în amestec 1:1 cu ciment. • Utilizare multiplă • Aderenţă la suprafeţe bituminoase • Rezistenţă la îngheţ, caracter hidrofob.

Masă de şpaclu bi-componentă, întărită cu fibre de carbon, alcătuită din CarboNit şi CarboNit Powder, dezvoltată special pentru a face faţă utilizării intensive în zonele expuse ploii, precum şi solicitărilor extreme de ordin mecanic – Rezistenţă la impact >>50 Joule, protejând astfel faţada împotriva oricărui act de vandalism.

Masă de şpaclu întărită cu fibră de carbon, cu rezistenţă ridicată la impact, gata de aplicare, pentru stratul de armare în cadrul sistemului termoizolant Carbon-Edition. Datorită elasticităţii şi rezistenţei extrem de ridicate la lovire, permite amortizarea şocurilor de până la 15 Joule.

Mortar mineral alb, întărit cu fibră de carbon, cu rezistenţă ridicată la impact, aplicabil şi mecanizat, pentru stratul de armare în cadrul sistemului termoizolant Carbon-Edition. Datorită elasticităţii şi rezistenţei extrem de ridicate la lovire, constituie o soluţie eficientă de protecţie împotriva grindinei.

Tencuială decorativă structurabilă, întărită cu fibre de carbon, cu o permeabilitate ridicată la vaporii de apă şi hidrofugă cu un efect de perlă. Efectul foto-catalitic al componentelor sale, face să aibă o rezistenţă foarte ridicată la murdărire şi prezenţa substanţelor active,determină şi o rezistenţă crescută la alge şi ciuperci.

Vopsea siliconică pentru faţadă cu fibre de carbon, având efect hidrofug, minimizând murdărirea faţadei şi oferind rezistenţă pe termen lung împotriva intemperiilor. CarboSol se evidenţiază prin caracteristici fizico – constructive: protecţie ridicată împotriva intemperiilor, concomitent cu o permeabilitate deosebit de ridicată la vaporii de apă şi cea mai ridicată clasă de rezistenţă la decolorare clasa […]

Diblu universal cu şurub zincat prin galvanizare, pentru suporturi de beton, materiale pline si cu găuri, beton poros. Utilizare: a) montaj ascuns al diblului in izolaţie de polistiren sau vata minerala: La montare diblul este tras automat in izolaţie, golul rămas se umple cu rondele speciale de polistiren sau vată minerală. b) montaj la suprafaţă […]

Diblu universal cu bătaie, pentru beton, materiale de construcţii pline şi cu cavităţi, cu cui din oţel zincat galvanic şi element de montaj din plastic (premontat).